super slim

Bomba slimming, Slimming Bomb Online Gro; distribuitori comerciali, bombă de slăbire online f¨; r vânzare pe

Conținutul

  bomba slimming

  Produsul este in categorie: Bomba slimming îngrijirea corpului Descrierea produsului Visati la o talie îngustă și nu știti cum să începeti să o remodelati? Cum funcționează plasturile de remodelare a abdomenului și taliei? Folosiți corect Belly Patch!

  bomba slimming

  Curățați temeinic pielea cu apă de alte produse cosmetice. Scoateți folia de protecție de pe plasture și lipiți plasturele exact în mijlocul abdomenului. Apăsați ușor, îndepărtați folia de protecție laterală și țineți-vă mana pe abdomen timp de secunde.

  Apoi, nu vă mișcați minute pentru ca plasturele să se lipească corect. Îndepărtați plasturele după 6 - 8 ore.

  bomba slimming

  Recomandare: la prima utilizare, îndepărtați plasturele după 4 - 6 ore și creșteți treptat la 8 ore la fiecare utilizare ulterioară, pentru a evita bomba slimming secundare inrosirea bomba slimming utilizati zilnic prin lipirea plasturelui pe o altă zonă a abdomenului, exercițiul fizic ușor și reducerea cantității de alimente consumate vor ajuta la obținerea rezultatului mai rapid, dacă există o problemă cu îndepărtarea plasturelui, este posibil să aplicați loțiune de corp înainte de aplicare, care trebuie curățată insa inainte de aplicarea plasturelui.

  Rating 4.