Aflate la cea de-a treia ediţie, Zilele Culturale Maghiare din Mirăslău desfășurate în zilele de 22 și 23 august 2015 au reunit mai multe ansambluri de dansuri populare din Germania, Serbia, Croația, Belarus, Republica Udmurția-Rusia și Ungaria,  mesageri ai ţărilor vecine care ne-au împărtăşit din frumuseţea tradiţiilor lor culturale. Acesta e şi scopul unei astfel de manifestări: construcţia unor punţi culturale între diferite comunităţi.

Read more: Materiale de promovare a zonei Mirăslău distribuite cu ocazia unui eveniment internaţional

Informaţii şi contact beneficiar proiect

Proiectul este amplasat în Regiunea Centru, judeţul Alba, Comuna Miraslău, sat Mirăslău, Strada Principală, nr.283.

*
 

Beneficiar proiect

Comuna Mirăslău
sat Mirăslău, Strada Principală, nr.283.
Tel./Fax 0258 879 001
E-mail: primaria.miraslau@yahoo.com

 

Responsive design

Acest website dispune de capacitatea de a se adapta la diferite rezoluţii şi dispozitive pe care este afişat (PC-uri, laptopuri, tablete, smartphones etc), fără a suferi degradări majore.

 

Partener media

Pentru informații despre alte Programe desfășurate sub egida Uniunii Europene în România, cât şi pentru informaţii detaliate privind procesul de aderare al României la Uniunea Europeană, puteţi să vizitaţi pagina de internet a Reprezentanţei Comisiei Europene în România.
Acest site nu reprezintă poziţia oficială a Comisiei Europene. Întreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea şi coerenţa acestor informaţii aparţine persoanelor care au iniţiat pagina web.
Toate informaţiile privind Programul Național de Dezvoltare Rurală furnizate prin acest site sunt distribuite GRATUIT şi nu sunt destinate comercializării.